Vitalmetoden

Nöjda HuvudvÀrksfria Kunder

Ett urval av vÄra nöjda kunder berÀttar sina upplevelser av Vitalmetoden-behandlingen.

Ann-Sofie Tallbom

Ann-Sofie Tallbom

Jag hittade till Vitalmetoden av en slump och fick komma till utbildningen som studiepatient. Jag hade haft huvudvÀrk sedan mÄnga Är. Redan under första behandlingen blev jag ca 60% bÀttre i vÀrken och kÀnner mig betydligt mer avslappnad i kroppen. Nu Àr mina axlar dÀr nere dÀr de ska. Tack för att ni tog er an mig. Tack vare detta kommer min livskvalitet förbÀttras.

Ann-Sofi högersidigt behandlad

Katharina Troske

Katharina Troske, designer, Stockholm

Jag kom i kontakt med Vitalmetoden dÄ min yngste son fÄtt kronisk huvudvÀrk. Han fick snabbt hjÀlp att bli smÀrtfri. SjÀlv hade jag problem med en axel i mÄnga Är och har lÀnge sökt hjÀlp och provat en mÀngd behandlingar utan framgÄng. Med Vitalmetoden blev jag bra redan efter nÄgra behandlingar.

Uffe Ringblom

Uffe Ringblom, fotograf
Stockholm

Jag har haft kronisk huvudvÀrk i mÄnga Är. LÀste om Vitalmetoden pÄ Facebook och trots att jag var skeptisk till utlovat resultat valde jag att prova. Jag trÀffade Anette Pettersen, i Stockholm vid 4 tillfÀllen och blev smÀrtfri vid 3e behandlingen. Rekommenderar denna behandling.

Anneli Persson

Anneli Persson, undersköterska, Östersund

Jag har alltid haft huvudvÀrk. Kom i kontakt med Vitalmetodens behandlingsform och efter nÄgra behandlingar var jag fri frÄn huvudvÀrk. Det Àr jag fortfarande. Kan verkligen rekommendera!

Mattias Nyman

Mattis Nyman, student, Östersund

Jag kom till Vitalmetoden i Östersund av en slump. Jag ringde till ett spa för att boka massage. De tipsade om Anette Pettersen pĂ„ Vitalmetoden och jag fick en tid. Jag hade haft huvudvĂ€rk flera gĂ„nger i veckan i nĂ„gra Ă„r. Efter första gĂ„ngen jag provade Vitalmetoden kom vĂ€rken inte tillbaka. Jag fullföljde kuren pĂ„ 4 behandlingar. Jag kĂ€nde ocksĂ„ att de spĂ€nningar jag haft i ryggen och nacken försvann. Nu ska jag skicka dit min mamma. Jag Ă€r helnöjd.

Therese Gerlang

Therese Gerlang, sjuksköterska, Östersund

Som sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom den evidensbaserade medicinen var jag skeptisk till Vitalmetoden och det resultat som utlovades. Jag hade under mÄnga Är haft Äterkommande huvudvÀrk, flera gÄnger i veckan, och med pengarna-tillbaka-garantin om man inte blir bÀttre kÀnde jag att jag ju inte hade nÄgot att förlora. Det Àr jag glad för. Sedan dess har jag varit smÀrtfri.

Ewelina Olausson

Ewelina Olausson

Jag gÄr andra Äret pÄ frisörlinjen. Sen jag började pÄ gymnasiet har jag haft huvudvÀrk nÀstan varje dag. Det har gjort att jag inte orkat med mina fritidsaktiviteter. Min bror kom först till Vitalmetoden med samma problem och nÀr han blivit smÀrtfri vÄgade jag ocksÄ prova behandlingen. Jag Äterkommer med ca sex veckors mellanrum och den huvudvÀrk som Àr kvar Àr det mer Àn en mÄnads mellanrum mellan och den Àr mycket lindrigare Àn den kroniska jag hade förut. För mig har det blivit en stor förbÀttring och jag kÀnner mig piggare.

Lana Ibrahimi

Lana Ibrahimi

Jag blev fri min huvudvÀrk, med Vitalmetoden, pÄ fem behandlingar. Jag Àr jÀttenöjd kund!

Katarina Lebo

Katarina Lebo, Stockholm


Efter mer Àn tio Är av nÀst intill daglig huvudvÀrk och spÀnningsvÀrk Àr jag symptomfri. HuvudvÀrken slÀppte efter första behandling. Fick ocksÄ bra tips och rÄd pÄ stretchningsövningar och annat som jag behöver göra för att optimera resultaten och vidbehÄlla mjuka muskler. Anette Àr kompetent, lyhörd och inspirerande. Jag Àr grymt nöjd!

PatientberÀttelser

Kvinna 60 Ă„r

Pga min chefsposition vill jag vara anonym men kan berÀtta att jag fick höra talas om Vitalmetoden av en kollega som lÀst en tidningsartikel om Therese Gerlang som blivit smÀrtfri. Jag hade lidit av, svÄr, migrÀn sedan sexÄrsÄldern och trodde aldrig jag skulle, kunna, bli symtomfri. Flera gÄnger i veckan brukade jag fÄ gÄ hem frÄn jobbet för att det blev för svÄrt med smÀrtan. Jag misströstade fram till fjÀrde behandlingen men vid femte behandling slÀppte vÀrken jag dragits med i alla Är. Nu mÄnga mÄnader senare Àr jag fortfarande smÀrtfri. Pga mitt arbete vill jag inte gÄ ut med namn, i detta sammanhang, men den som vill fÄ kontakt, för att höra mer, kan fÄ mina kontaktuppgifter via Anette Pettersen.

Patient N

Patient N, man 32 Ă„r

Blev lite lĂ„ngt sĂ„ skickar ett mail istĂ€llet. Detta Ă€r en sammanfattad version av det jag skrev om upplevelsen i min anteckningsbok typ en timme efter behandlingen.  

”Anette masserar min hals och hittar ett kĂ€nsligt omrĂ„de och nĂ€r hon trycker dĂ€r ger det en intensiv strĂ„lning i huvudet (frĂ€mst vid tinningarna dĂ€r jag huvudsakligen har mina besvĂ€r med huvudvĂ€rken). Ganska snabbt efter att hon börjar trycka kĂ€nner jag Ă€ven att jag börjar fyllas av panikkĂ€nslor och dĂ„ jag inte kĂ€nner att jag kan lugna ner kroppen ber jag henne sluta. Hon ber mig försöka beskriva vilka kĂ€nslor och tankar som Ă€r nĂ€rvarande i denna panikkĂ€nsla men jag har till en början inget svar.

Vi fortsÀtter massagen och nÄgra sekunder in kommer paniken tillbaka och jag ber henne sluta. Detta pÄgÄr fram och tillbaka nÄgra gÄnger och under tiden fortsÀtter Anette be mig att försöka vara uppmÀrksam pÄ mina tankar och kÀnslor och beskriva dom. Tack vare detta lyckas jag rikta fokus bort frÄn paniken och notera vad som hÀnder bortom den och kÀnner dÄ en stark lust att bara slÀppa taget och börja grÄta.

TvÄ centrala minnen dyker upp i denna kÀnsla och det Àr nÀr jag 2 mÄnader tidigare berÀttade för min bror att jag inte mÄr sÄ bra och vi grÀt tillsammans (vi har grÄtit tillsammans kanske 3-4 gÄnger totalt i vÄra liv).

Det andra centrala minnet kastar mig tillbaka 16 Är i tiden dÄ jag var 6 Är gammal och mamma lÀmnade mig i skolan. Jag hade bytt till en ny skola dÄ och kÀnde ingen och under de första 2-3 mÄnaderna nÀr mamma lÀmnade mig sÄ började jag storgrÄta och be henne att stanna kvar och dÀr och dÄ i massagebritsen kÀndes det som jag var fylld av samma panik som jag hade nÀr mammas rygg försvann ut genom dörren.

Efter att Anette sagt att inget farligt kunde hĂ€nda av att jag kĂ€nde panik och att det skulle kunna vara skönt att slĂ€ppa taget och grĂ„ta sĂ„ blev det mycket enklare att vara i paniken och lĂ„ta kĂ€nslorna flöda och efterĂ„t mĂ„dde jag pĂ„ topp och kĂ€nde mig lĂ€tt och avslappnad.”