Ring oss för info 010-250 80 00

SMSa din fråga 076-076 68 00

Skicka mail: info@vitalmetoden.se

Vitalmetoden

huvudvark, yrsel, nacksmärta, ryggskott, tinnitus 1177

eldsjäl & grundare

Vår grundare och ansvarig för behandlingarna vid Vitalmetoden, medicinska massageterapeuten, Anette Pettersen, är en eldsjäl inom mental och fysisk hälsa. Hon har påbyggnadsutbildningar i Priokommunikation, dry needling, NLP, hårmineralanalys och mobilisering.  Hon har ett stort intresse för hormonbalans. Dessa mångsidiga färdigheter möjliggör ett integrerat och skräddarsytt förhållningssätt till varje patient och tillstånd. 

Hon tror starkt på patientutbildning och att ge patienterna möjlighet att vara proaktiva kring sin hälsa. Hennes utbildning gör det möjligt för henne att effektivt diagnostisera och behandla muskelproblematik och smärta, tillsammans med rehabilitering och stresshantering. Med hjälp av ett funktionellt tillvägagångssätt strävar Anette efter att hitta och behandla grundorsaken till smärta, med målet att förbättra hälsa och livsstil. 

prisbelönt massage

huvudvärk

 

Vitalmetoden har vunnit länsfinalen av Sveriges största innovationspris, SKAPA, instiftat till minne av Alfred Nobel. Skapapriset är landets största och mest prestigefyllda innovationspris som delats ut varje år sedan 1986. Vinnaren kan kalla sig svensk mästare i innovationer. Skapapriset delades ut för 28:e gången år 2013. Att stimulera innovationsviljan i Sverige är en nationell angelägenhet för att få en ökad tillväxt.

Juryns motivering:

Anette har med Vitalmetoden etablerat en innovativ, ny och skalbar behandlingsmetod för att bota huvudvärk och migrän. En unik komplementärmedicinsk behandlingsmetod som kan ge människor ett värdigare liv utan kronisk värk

Prisbelönt metod

2013 vann Vitalmetoden delfinalen av  Sveriges största innovationspris.

holistiskt synsätt

Vi ser till helheten och går till botten med var dina problem har sin grund. 

pengarna-tillbaka

Vi erbjuder, som enda behandlare, pengarna-tillbaka-garanti, om du följt våra råd men inte blivit bättre inom 10 behandlingar.