Ring oss för info 010-250 80 00

SMSa din fråga 076-076 68 00

Skicka mail: info@vitalmetoden.se

Vitalmetoden

Nöjda Kunder

Ett urval av våra nöjda kunder

Ann-Sofie Tallbom

Ann-Sofie Tallbom

Jag hittade till Vitalmetoden av en slump och fick komma till utbildningen som studiepatient. Jag hade haft huvudvärk sedan många år. Redan under första behandlingen blev jag ca 60% bättre i värken och känner mig betydligt mer avslappnad i kroppen. Nu är mina axlar där nere där de ska. Tack för att ni tog er an mig. Tack vare detta kommer min livskvalitet förbättras.

Ann-Sofi högersidigt behandlad

Katharina Troske

Katharina Troske, designer, Stockholm

Jag kom i kontakt med Vitalmetoden då min yngste son fått kronisk huvudvärk. Han fick snabbt hjälp att bli smärtfri. Själv hade jag problem med en axel i många år och har länge sökt hjälp och provat en mängd behandlingar utan framgång. Med Vitalmetoden blev jag bra redan efter några behandlingar.

Uffe Ringblom

Uffe Ringblom, fotograf
Stockholm

Jag har haft kronisk huvudvärk i många år. Läste om Vitalmetoden på Facebook och trots att jag var skeptisk till utlovat resultat valde jag att prova. Jag träffade Anette Pettersen, i Stockholm vid 4 tillfällen och blev smärtfri vid 3e behandlingen. Rekommenderar denna behandling.

Anneli Persson

Anneli Persson, undersköterska, Östersund

Jag har alltid haft huvudvärk. Kom i kontakt med Vitalmetodens behandlingsform och efter några behandlingar var jag fri från huvudvärk. Det är jag fortfarande. Kan verkligen rekommendera!

Mattias Nyman

Mattis Nyman, student, Östersund

Jag kom till Vitalmetoden i Östersund av en slump. Jag ringde till ett spa för att boka massage. De tipsade om Anette Pettersen på Vitalmetoden och jag fick en tid. Jag hade haft huvudvärk flera gånger i veckan i några år. Efter första gången jag provade Vitalmetoden kom värken inte tillbaka. Jag fullföljde kuren på 4 behandlingar. Jag kände också att de spänningar jag haft i ryggen och nacken försvann. Nu ska jag skicka dit min mamma. Jag är helnöjd.

Therese Gerlang

Therese Gerlang, sjuksköterska, Östersund

Som sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom den evidensbaserade medicinen var jag skeptisk till Vitalmetoden och det resultat som utlovades. Jag hade under många år haft återkommande huvudvärk, flera gånger i veckan, och med pengarna-tillbaka-garantin om man inte blir bättre kände jag att jag ju inte hade något att förlora. Det är jag glad för. Sedan dess har jag varit smärtfri.

Ewelina Olausson

Ewelina Olausson

Jag går andra året på frisörlinjen. Sen jag började på gymnasiet har jag haft huvudvärk nästan varje dag. Det har gjort att jag inte orkat med mina fritidsaktiviteter. Min bror kom först till Vitalmetoden med samma problem och när han blivit smärtfri vågade jag också prova behandlingen. Jag återkommer med ca sex veckors mellanrum och den huvudvärk som är kvar är det mer än en månads mellanrum mellan och den är mycket lindrigare än den kroniska jag hade förut. För mig har det blivit en stor förbättring och jag känner mig piggare.

Lana Ibrahimi

Lana Ibrahimi

Jag blev fri min huvudvärk, med Vitalmetoden, på fem behandlingar. Jag är jättenöjd kund!

Katarina Lebo

Katarina Lebo, Stockholm


Efter mer än tio år av näst intill daglig huvudvärk och spänningsvärk är jag symptomfri. Huvudvärken släppte efter första behandling. Fick också bra tips och råd på stretchningsövningar och annat som jag behöver göra för att optimera resultaten och vidbehålla mjuka muskler. Anette är kompetent, lyhörd och inspirerande. Jag är grymt nöjd!

Patientberättelser

Kvinna 60 år

Pga min chefsposition vill jag vara anonym men kan berätta att jag fick höra talas om Vitalmetoden av en kollega som läst en tidningsartikel om Therese Gerlang som blivit smärtfri. Jag hade lidit av, svår, migrän sedan sexårsåldern och trodde aldrig jag skulle, kunna, bli symtomfri. Flera gånger i veckan brukade jag få gå hem från jobbet för att det blev för svårt med smärtan. Jag misströstade fram till fjärde behandlingen men vid femte behandling släppte värken jag dragits med i alla år. Nu många månader senare är jag fortfarande smärtfri. Pga mitt arbete vill jag inte gå ut med namn, i detta sammanhang, men den som vill få kontakt, för att höra mer, kan få mina kontaktuppgifter via Anette Pettersen.

Patient N

Patient N, man 32 år

Blev lite långt så skickar ett mail istället. Detta är en sammanfattad version av det jag skrev om upplevelsen i min anteckningsbok typ en timme efter behandlingen.  

”Anette masserar min hals och hittar ett känsligt område och när hon trycker där ger det en intensiv strålning i huvudet (främst vid tinningarna där jag huvudsakligen har mina besvär med huvudvärken). Ganska snabbt efter att hon börjar trycka känner jag även att jag börjar fyllas av panikkänslor och då jag inte känner att jag kan lugna ner kroppen ber jag henne sluta. Hon ber mig försöka beskriva vilka känslor och tankar som är närvarande i denna panikkänsla men jag har till en början inget svar.

Vi fortsätter massagen och några sekunder in kommer paniken tillbaka och jag ber henne sluta. Detta pågår fram och tillbaka några gånger och under tiden fortsätter Anette be mig att försöka vara uppmärksam på mina tankar och känslor och beskriva dom. Tack vare detta lyckas jag rikta fokus bort från paniken och notera vad som händer bortom den och känner då en stark lust att bara släppa taget och börja gråta.

Två centrala minnen dyker upp i denna känsla och det är när jag 2 månader tidigare berättade för min bror att jag inte mår så bra och vi grät tillsammans (vi har gråtit tillsammans kanske 3-4 gånger totalt i våra liv).

Det andra centrala minnet kastar mig tillbaka 16 år i tiden då jag var 6 år gammal och mamma lämnade mig i skolan. Jag hade bytt till en ny skola då och kände ingen och under de första 2-3 månaderna när mamma lämnade mig så började jag storgråta och be henne att stanna kvar och där och då i massagebritsen kändes det som jag var fylld av samma panik som jag hade när mammas rygg försvann ut genom dörren.

Efter att Anette sagt att inget farligt kunde hända av att jag kände panik och att det skulle kunna vara skönt att släppa taget och gråta så blev det mycket enklare att vara i paniken och låta känslorna flöda och efteråt mådde jag på topp och kände mig lätt och avslappnad.”