Nöjda Kunder

Ett urval av våra nöjda kunder

Ann-Sofie Tallbom

Ann-Sofie Tallbom

Jag hittade till Vitalmetoden av en slump och fick komma till utbildningen som studiepatient. Jag hade haft huvudvärk sedan många år. Redan under första behandlingen blev jag ca 60% bättre i värken och känner mig betydligt mer avslappnad i kroppen. Nu är mina axlar där nere där de ska. Tack för att ni tog er an mig. Tack vare detta kommer min livskvalitet förbättras.

Ann-Sofi högersidigt behandlad

Katharina Troske

Katharina Troske, designer, Stockholm

Jag kom i kontakt med Vitalmetoden då min yngste son fått kronisk huvudvärk. Han fick snabbt hjälp att bli smärtfri. Själv hade jag problem med en axel i många år och har länge sökt hjälp och provat en mängd behandlingar utan framgång. Med Vitalmetoden blev jag bra redan efter några behandlingar.

Uffe Ringblom

Uffe Ringblom, fotograf
Stockholm

Jag har haft kronisk huvudvärk i många år. Läste om Vitalmetoden på Facebook och trots att jag var skeptisk till utlovat resultat valde jag att prova. Jag träffade Anette Pettersen, i Stockholm vid 4 tillfällen och blev smärtfri vid 3e behandlingen. Rekommenderar denna behandling.

Anneli Persson

Anneli Persson, undersköterska, Östersund

Jag har alltid haft huvudvärk. Kom i kontakt med Vitalmetodens behandlingsform och efter några behandlingar var jag fri från huvudvärk. Det är jag fortfarande. Kan verkligen rekommendera!

Mattias Nyman

Mattis Nyman, student, Östersund

Jag kom till Vitalmetoden i Östersund av en slump. Jag ringde till ett spa för att boka massage. De tipsade om Anette Pettersen på Vitalmetoden och jag fick en tid. Jag hade haft huvudvärk flera gånger i veckan i några år. Efter första gången jag provade Vitalmetoden kom värken inte tillbaka. Jag fullföljde kuren på 4 behandlingar. Jag kände också att de spänningar jag haft i ryggen och nacken försvann. Nu ska jag skicka dit min mamma. Jag är helnöjd.

Therese Gerlang

Therese Gerlang, sjuksköterska, Östersund

Som sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom den evidensbaserade medicinen var jag skeptisk till Vitalmetoden och det resultat som utlovades. Jag hade under många år haft återkommande huvudvärk, flera gånger i veckan, och med pengarna-tillbaka-garantin om man inte blir bättre kände jag att jag ju inte hade något att förlora. Det är jag glad för. Sedan dess har jag varit smärtfri.

Ewelina Olausson

Ewelina Olausson

Jag går andra året på frisörlinjen. Sen jag började på gymnasiet har jag haft huvudvärk nästan varje dag. Det har gjort att jag inte orkat med mina fritidsaktiviteter. Min bror kom först till Vitalmetoden med samma problem och när han blivit smärtfri vågade jag också prova behandlingen. Jag återkommer med ca sex veckors mellanrum och den huvudvärk som är kvar är det mer än en månads mellanrum mellan och den är mycket lindrigare än den kroniska jag hade förut. För mig har det blivit en stor förbättring och jag känner mig piggare.

Lana Ibrahimi

Lana Ibrahimi

Jag blev fri min huvudvärk, med Vitalmetoden, på fem behandlingar. Jag är jättenöjd kund!

Katarina Lebo

Katarina Lebo, Stockholm


Efter mer än tio år av näst intill daglig huvudvärk och spänningsvärk är jag symptomfri. Huvudvärken släppte efter första behandling. Fick också bra tips och råd på stretchningsövningar och annat som jag behöver göra för att optimera resultaten och vidbehålla mjuka muskler. Anette är kompetent, lyhörd och inspirerande. Jag är grymt nöjd!

Kvinna 60 år

Pga min chefsposition vill jag vara anonym men kan berätta att jag fick höra talas om Vitalmetoden av en kollega som läst en tidningsartikel om Therese Gerlang som blivit smärtfri. Jag hade lidit av, svår, migrän sedan sexårsåldern och trodde aldrig jag skulle, kunna, bli symtomfri. Flera gånger i veckan brukade jag få gå hem från jobbet för att det blev för svårt med smärtan. Jag misströstade fram till fjärde behandlingen men vid femte behandling släppte värken jag dragits med i alla år. Nu många månader senare är jag fortfarande smärtfri. Pga mitt arbete vill jag inte gå ut med namn, i detta sammanhang, men den som vill få kontakt, för att höra mer, kan få mina kontaktuppgifter via Anette Pettersen.