Sagt om utbildningen

Madeleine Hördell

Namn: Madeleine Hördell Ort: Offerdal och Torvalla

Jag bor i Änge med sambo och två söner. Är undersköterska, men har även arbetat inom barnomsorgen. Tycker om att arbeta med människor och har alltid haft en vilja att kunna hjälpa andra att må bättre.

När jag hittade utbildningen till legitimerad medicinsk massageterapeut/vitalpraktiker på Yrkesskolan för Massageterapier kände jag att jag hittat det jag ville satsa på. Jobbar nu som egen företagare med behandlingar som hjälper andra att må bättre.
Drömjobbet!!!

Camilla Nyman Johansson

Namn: Camilla Nyman Johansson Ort: Frösön

”Jag är gift med Daniel, tillsammans har vi William 16 år & Emilia 10 år. Samt vår golden retriever Viggo. Tidigare har jag arbetat inom många olika yrkesområden, men senast som projektekonom och supportansvarig.

Det som intresserade mig för just denna utbildning var dels för att det är distansstudier, dels att vi är små klasser och dels för att utbildingen verkar väldigt djupgående inom bl a anatomin och fysiologi. Att verkligen förstå hur kroppen är uppbyggd och hur den fungerar.

Riktigt vart det kommer leda mig vet jag inte i dag mer än att jag får en gedigen grund att stå på. Men min högsta intention är att på ett eller annat sätt att få hjälpa andra att må bra, att vara i balans och om möjligt att få vara smärtfria.

Utbildningen till medicinsk massageterapeut med specialistkompetens är mycket intressant och jag kan knappt bärga mig tills vi kommer in i block 2 och bl a då Vitalmetoden behandlingen.

Distanstbildning bygger på ett stort eget ansvar både vad gäller studier och praktik, klarar man det så rekommenderar jag denna utbildning”.